Camperservice

Onbezorgd op reis met de camper

Gaat u binnenkort op reis met de camper? Laat ons team van experts er dan voor zorgen dat uw camper in topconditie is en blijft. U kunt bij ons terecht voor complete service aan uw camper zoals onderhoud, apk en reparatie.

Campercheck

Met onze uitgebreide campercheck, met onder andere controle van de remmen, bandenspanning, verlichting, airco en accu zorgen wij ervoor dat u veilig en onbezorgd op weg kunt.

Het is geen verassing dat regelmatig onderhoud helpt bij het verlengen van de levensduur van uw camper. Tenslotte zorgt het er natuurlijk voor dat u zonder zorgen op weg kunt naar de ultieme vakantiebestemming.

Tijdens een campercheck controleren wij uw camper onder andere op de volgende punten:

  • Remmen
  • Banden
  • Verlichting
  • Airco
  • Accu
Afspraak maken via 0497 - 383 157

Afspraak maken?

Plan uw afspraak voor de campercheck, apk, onderhoud of reparatie van uw camper eenvoudig via 0497 – 383 157.

Onze camperspecialisten helpen u graag!

Contactgegevens:

Autobedrijf Scheepers
Raambrug 46
5531 AG Bladel

Geopend van ma t/m vr 8:00 – 18:00 uur

Camperverhuur De Kempen

U kunt bij ons naast camperservice ook terecht voor het huren van een camper. Ideaal voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Met verschillende modellen is er voor elk type reisgezelschap een geschikte camper te vinden. Wij zorgen ervoor dat de campers altijd in topconditie zijn en bieden uitstekende klantenservice.

U kunt al een camper huren vanaf € 750,- per week. Klik hieronder om het aanbod te bekijken. U wordt dan doorverwezen naar de website van Camperverhuur de Kempen.

Aanbod campers bekijken